Jugatecambiental al Parc del Bosc de Can Gorgs

13/09/2018 - 08:15

Barberà del Vallès se suma aquesta tardor a les Jugatecambientals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Es tracta d’un projecte impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en coordinació amb els ajuntaments, adreçat a infants, joves i famílies, perquè, a través del joc, els parcs metropolitans siguin espais d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental.

 

 

Diumenge 16 de setembre es posa en marxa la Jugatecambiental del Parc del Bosc de Can Gorgs. Barberà del Vallès se suma aquesta tardor a les Jugatecambientals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Es tracta d’un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en coordinació amb l’Ajuntament adreçat a infants, joves i famílies, perquè, a través del joc, els parcs metropolitans siguin espais d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental.

Entre les activitats en les quals els infants podran participar hi haurà la festa del Parc del Bosc de Can Gorgs (16 de setembre), una ruta per descobrir les aus del parc amb l’ajut de prismàtics i guies (07/10) o un taller de reciclatge creatiu per Nadal (25/11), entre d’altres.

La Jugatecambiental de Barberà del Vallès es farà tots els diumenges d’11.30 a 13.30 hores, al Parc del Bosc de Can Gorgs. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

La temporada s’iniciarà el proper 16 de setembre i s’allargarà fins al 25 de novembre.

Més informació a la web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona