Ja es poden recollir les entrades per al documental 'Dolphin Man'

10/07/2018 - 07:00

 

El proper dimarts, 17 de juliol a les 19h, l'Auditori Maria Feliu de Barberà del Vallès acollirà el sisè passi de tot un seguit de documentals que ofereix DocsBarcelonala xarxa més gran del món especialitzada en el cinema documental, i a la que s'ha adherit el consistori barberenc.

 

Es tracta de la projecció 'Dolphin Man', la història del llegendari bussejador en apnea, Jacques Mayol, que va ser la primera persona en arribar als 100 metres de profunditat sense respiració artificial. Un documental del director Lefteris Charitos, conegut per les seves aclamades sèries de documentals històrics 1821 i The Journey of Food.

 

 

Sinopsi

A quanta profunditat pots arribar amb una sola alenada d’aire? Ens submergim en l’extraordinària història del bussejador Jacques Mayol, el primer capaç d’arribar als 100 metres de profunditat sense respiració artificial i que va revolucionar el busseig per apnea mitjançant la introducció de tècniques de ioga i zen. Una història immersiva, una experiència sensorial i transformadora sota l’aigua que ens connecta amb el nostre jo interior.

Dolphin Man ens apropa a la vida del llegendari bussejador per apnea que va servir d’inspiració de la pel·lícula de culte The Big Blue de Luc Besson. Va viatjar per tot el món, promovent la urgència i la necessitat dels humans de tornar a connectar amb la natura. Un retrat íntim de la seva vida que revela com ‘l’home-dofí’ va forçar els límits del cos i de la ment, no només per batre rècords sinó també amb l’esperança de descobrir l’afinitat més profunda entre els éssers humans i el mar.

La direcció

Lefteris Charitos va estudiar cinema al Royal College of Arts de Londres. Ha dirigit diverses sèries de ficció i no ficció per a la televisió grega, incloent-hi les aclamades sèries de documentals històrics 1821 i The Journey of FoodDolphin Man és el seu primer llargmetratge documental.

Més dades

  • Entrada gratuïta. Aforament limitat.
  • Apta per a tots els públics.
  • Obertura de portes: 18.30h.

Condicions d'accés

  • Per poder accedir a la sala cal disposar d'entrada. Aquesta es podrà recollir des del dimarts 10 de juliol a la consergeria del Casal de Cultura en el seu horari habitual de dilluns a divendres i fins al mateix dia de la projecció.
  • Es podran recollir un màxim de 4 entrades per persona.
  • No es permetrà l'entrada un cop iniciada la projecció.
  • Menors de 16 anys han de venir acompanyades per un familiar adult o tutor/a legal.  

 

Acte: Documental 'Dolphin Man'

Dia: Dimarts, 17 de juliol

Hora: 19h

Lloc: Auditori Maria Feliu

c/ Nemesi Valls, 35

08210 - Barberà del Vallès

 

Més informació a: http://www.bdv.cat/docsbarcelona