I Jornada de l'Escola CEP, el proper divendres 20 d'abril a la Fundació Barberà Promoció

11/04/2018 - 12:30

El proper 20 d’abril d'11 a 14h la Fundació Barberà Promoció ofereix la I Jornada de l’Escola CEP – Cultiu Empoderament Professional i Personal –, coincidint amb el segon aniversari de la inauguració del projecte Hort de la Torre d’en Gorgs – Sembrem oportunitats, Cultivem el futur  i  la primera plantada a l’hort de la Torre d’en Gorgs

L’Escola CEP té l’objectiu d’oferir al municipi un servei que promogui l'orientació sociolaboral, l’enfortiment del paper social de les persones i la cohesió social com a factors clau per reforçar l'autoestima; l’empoderament, la qualitat de vida  i la millora de l’ocupabilitat i possibilitats de trobar feina.

S’adreça a persones del municipi, en edat activa, que necessiten un reforç personal i un servei que els faciliti activar-se prelaboralment i millorar l’ocupabilitat.

També a persones del municipi que desitgin col·laborar-hi i activar-se tot oferint un servei a partir de mostrar una habilitat o activitat que sàpiguen fer a les altres persones participants, a l’hora que també participar en els tallers i activitats que desitgin.

L’Escola CEP ofereix 4 grans blocs d'activitats:  Horticultura, Arts i Oficis, Orientació Sociolaboral, Creixem fent comunitat.

La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de la Torre d’en Gorgs  el divendres 20 d’abril a les 11h i oferirà les següents activitats: