Barberà es concentra per recordar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de fa 1 any

17/08/2018 - 12:45

 

A les 12h del migdia, ciutadania, regidors i regidores i personal de l'Ajuntament s'han concentrat a la plaça de la Vila per mostrar el seu condol i solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost de l'any passat.

Les banderes de l'Ajuntament han ondejat a mig pal des de primera hora del matí com a mostra de condol.

 

La ciutadania de Barberà del Vallès ha sortit avui al carrer per recordar i mostrar la seva solidaritat a les víctimes dels atemptats terroristes perpetrats fa un any a les rambles de Barcelona i a la ciutat de Cambrils.

L'Ajuntament de Barberà s'ha sumat a la proposta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) en la convocatòria de 5 minuts de silenci. Així, a les 12h del migdia, regidors i regidores, personal del consistori barberenc, i veïns i veïnes s'han concentrat a la plaça de la Vila, en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes que van patir les ciutats de Barcelona i Cambrils ara fa un any.

L'alcalde accidental, Manel Ferreté Ferrer, ha llegit un manifest institucional on es referma el compromís de la nostra ciutat amb la Pau "Davant del terrorisme que vol amenaçar la societat en la que tots i totes convivim, no permetrem posar en crisi el nostre model de pau i llibertat".