Arrenca una nova edició del Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Esteve Paluzie amb les Bibliorosegadores i els Bibliorosegadors

26/01/2018 - 17:00

Un any més, torna el  Club de Lectura Infantil amb moltes ganes de llibres i aventures.  Aquesta vegada hem perdut les nostres rates de Biblioteca. Els nens i nenes que hi participin en aquesta  edició del Club de Lectura Infantil ens hauran d’ajudar a trobar-les.

 

Entre tanta rata i ratolí de Biblioteca amagada, hem decidit que aquest any serem els Bibliorosegadors i Bibliorosegadores de Barberà.

 

Si teniu 7 o més anys, i voleu participar només heu d’omplir la butlleta d’inscripció adjunta i portar-la a la Biblioteca, o preguntar directament a la Biblioteca. No oblideu demanar també el passaport de lectura! Us hi esperem!

 

Els Clubs de Lectura són activitats d'animació i foment de la lectura desenvolupats amb l'objectiu possibilitar la lectura personal i compartida, llegir més i millor i, ser punt de trobada i de relació amb els infants, el jovent i les persones adultes amb les mateixes inquietuds. Participar és gratuït. Si esteu interessats en qualsevol modalitat adreceu-vos a la Biblioteca i demaneu informació.

 

Arxius adjunts: